Recensies

Ouders twee kinderen, Capelle aan den IJssel

Heel fijn met Simone gewerkt. Ze heeft mij vooral veel feedback gegeven hoe om te gaan met een pittige jongen met sterke eigen wil en boze buien. Het resultaat is dat er veel meer rust in mijn hoofd is gekomen en mijn zoon weer lekker in zijn vel zit. Simone denkt pro-actief mee over vraagstukken, doet onderzoek en koppelt terug. Mijn kinderen vinden het jammer dat Simone nu niet meer komt want ze vinden haar zo aardig..... dat zegt genoeg!

Familie van Engelenburg, Rotterdam

Vandaag was onze laatste sessie met Simone... Ik wil graag onze positieve ervaring delen met jullie. Een paar maanden geleden hebben we Simone ingeschakeld omdat we met onze handen in het haar zaten wat betreft de kinderen. Ze maakten altijd ruzie met elkaar, de jongste klikt heel veel en de oudste bemoeide zich altijd met de ander. Na veel wegen te hebben bewandeld was dit onze laatste poging. Een telefonische intake later kwam Simone gelijk langs. Na veel bespreken en advies van Simone gingen we aan het werk. Ook de gesprekken met de kinderen waren top. Ze wist precies hoe zij met ze moest praten en uit moest leggen wat er van ze verwacht werd. Na een paar sessies ging het al stukken beter. Uiteindelijk waren we zeer blij dat we bereikt hebben waar we na toe wilden in het begin. Ik kan iedereen Simone aanbevelen. Het is een lieve, geduldige en professionele vrouw. Zij weet volgens mij precies waar en hoe je ergens aan moet werken en staat altijd voor je klaar met raad en daad.

Ouders drie kinderen, Rotterdam

We hebben drie fantastische kinderen, maar de combinatie van twee drukke banen en de opvoeding van drie kinderen is een uitdaging. Simone heeft ons hierbij fantastisch geholpen. Simone luisterde goed naar onze hulpvragen en vertaalde onze vragen naar concrete actiepunten. Simone kwam snel tot de kern en bracht haar advies op een fijne, constructieve en positieve manier. We merkten heel snel verbetering. Door heldere kaders te scheppen voor de kinderen (waar wij ons beiden in kunnen vinden!), kost opvoeding minder energie en is er meer tijd om met de kinderen leuke dingen te doen. De kinderen zijn nog lang niet volwassen, dus ongetwijfeld zullen wij haar advies vaker vragen. Een aanrader!

Ouders één kind, Rotterdam

Ik kwam vooral mezelf tegen in de opvoeding van onze zoon. Geduld is echt een schone zaak. Ons zoontje luisterde heel slecht en middels een paar simpele technieken, tips en tricks hadden we de situatie snel onder controle. Hij luistert nu beter en sneller en ik kan beter mijn rust bewaren. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. En zal Simone, indien nodig, zeker nog eens om advies vragen.

Diana, Berkel en Rodenrijs

Tijdens de behandeling dat Simone bij ons thuis kwam was er een fijne band tussen Simone en mijn dochter Romy.
Ze heeft echt geleerd om steviger in haar schoenen te staan en iedere dag is Rots en Water nog in ons dagelijks leven van toepassing.

Ouders drie kinderen (met tweeling), Ridderkerk

We hebben Simone ingeschakeld omdat wij gedragsproblemen hadden met vooral onze zoon. Hij huilde namelijk om alles. Simone is na de intake komen observeren en direct zijn we aan de slag gegaan. Vanaf het begin was meteen duidelijk wat ons doel was. Zij heeft aanwijzingen gegeven die we meteen konden toepassen. En na een kleine terugval stond ze meteen voor ons klaar om ons weer op het juiste pad te begeleiden. Wij zijn zeer blij en raden Simone zeker aan. Er heerst weer rust en gezelligheid in huis!

Eelco en Irene, Berkel en Rodenrijs

Onze zoon had problemen met regels in de klas en thuis, hij uitte zijn frustratie door druk en agressief gedrag.
Door de adviezen en de geboden handvatten van Simone is het ons gelukt om zijn gedrag in een paar maanden
sterk te verbeteren. We hebben het contact met Simone als prettig ervaren en bevelen haar zeker aan.

Ouders twee kinderen, Schiebroek

Simone heeft ons prettig geholpen. Door een paar simpele ingrepen en het aanbrengen van meer duidelijkheid en structuur, weten de kinderen beter waar ze aan toe zijn en is er meer rust in het gezin. Het is fijn als een buitenstaander af en toe tips kan geven die helpen in de dagelijkse praktijk.

×

Log in